Προϊόντα για φύλος bovis (9)

Essenza

Essenza

Essenza Μέτρα: 5.5 | 6.3 Ατσάλι, ιαπωνικό ατσάλι, ατσάλι κοβαλτίου. Οι ψαλίδες Pinin προέρχονται από τη σφυρηλάτηση και τη θερμοκρασία του ατσαλιού με σκοπό να δημιουργήσουν ένα εργαλείο που να μπορεί να διαρκέσει στο χρόνο.
Βιολέτα - Αρώματα Πλυσίματος

Βιολέτα - Αρώματα Πλυσίματος

Κάθε σταγόνα από την Συμπυκνωμένη Ουσία Βιολέτα έχει σχεδιαστεί για να αρωματίζει όλα τα ρούχα. Σύμβολο της άνοιξης, είναι η μητρική ουσία της όμορφης εποχής. Η αρωματική της σύνθεση απελευθερώνει στα ρούχα ένα παθιασμένο και έντονο άρωμα, με την ανθισμένη νότα να κυριαρχεί και να διαρκεί για πολύ. Ένα υγρό που προστίθεται στο μαλακτικό κατά το πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο κατά την τελευταία ξέπλυση. Το Αρωματικό Ρούχων Βιολέτα είναι χωρίς parabens και χωρίς νικέλιο.
MEDAINA Barolo DOCG 1 μπουκάλι 75 cl

MEDAINA Barolo DOCG 1 μπουκάλι 75 cl

Αυτό το εκλεκτό κρασί έχει έντονη και γεμάτη γεύση με νότες από σκούρους καρπούς και μπαχαρικά. Παραγωγή στην Ιταλία, το MEDAINA Barolo DOCG είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού, με 75 cl καθαρής απόλαυσης σε κάθε φιάλη. Ιδανικό για να συνοδευτεί με πιάτα κρέατος ή ωριμασμένα τυριά.
Ο Λαίμαργος του Βάκχου

Ο Λαίμαργος του Βάκχου

Συστατικά: ζάχαρη, πάστα φιστικιού 30% (καβουρδισμένα και εκλεπτυσμένα φιστίκια, χλωροφύλλη E141, κουρκουμίνη E100), φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, φοινικέλαιο καρπού), έλαια (ηλιέλαιο), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, σκόνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητής (E322 λεκιθίνη σόγιας), αρώματα (βανιλίνη).
ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

Σταφύλι: Negroamaro – μαύρη Μαλβάσια – Πριμιτίβο Περιοχή παραγωγής: Ανατολική Περιοχή του Ταραντίνο Τύπος εδάφους: Κόκκινη γη αναμεμειγμένη με βράχους, τοφ και/ή ασβεστόλιθο Τύπος καλλιέργειας αμπελιού: Υποστηριζόμενο αλμπερέλο Μέση ηλικία αμπελώνα: 15 χρόνια Μέση παραγωγή / εκτάριο: 90/120 εκατοντάδες σταφυλιών Εσοδεία: Σεπτέμβριος Μέθοδος συγκομιδής σταφυλιών: Χειρονακτική Αλκοόλ: 11% -12% vol. Χρώμα: Ζωντανό ροζ Μπουκέτο: Χαρακτηριστικό αρωματικό Γεύση: Ξηρή, πολύ αρμονική Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 8° 10° C Συνιστάται: Απεριτίφ, ψάρι και ιταλικά ορεκτικά, θαλασσινά, λεπτές σούπες, καθώς και λαχανικά, μοτσαρέλα και φρέσκο τυρί.
ΒΥΣΤΗ - ΒΥΣΤΗ

ΒΥΣΤΗ - ΒΥΣΤΗ

ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
Μαύρες ελιές - Σε άλμη

Μαύρες ελιές - Σε άλμη

Μαύρες ελιές σε άλμη, διάφορα μεγέθη
Κρασιά από το Σολοπάκα - Κρασί από το Σολοπάκα

Κρασιά από το Σολοπάκα - Κρασί από το Σολοπάκα

Κρασιά. Αφρώδη κρασιά, μοτσαρέλα από βουβάλι, ταράλλι από το Σάννιο, φιλέτα ντομάτας Γκρανιάνο, μέλι.
Μαύρες ελιές

Μαύρες ελιές

Μαύρες ελιές